Tammikuun Kangasalan Yrittäjä 2022

Tuija Alakalhunmaa, Topwise

Keitä olette?

Topwise Oy on yritys, joka haluaa auttaa muita yrityksiä näkymään paremmin sekä luomaan ja tuomaan omaa brändiään esille. Kaikenkokoisilla yrityksillä pitää olla mahdollisuus näkyä ja tuoda itseään esille, siksi me Topwisen Tuija ja Tiia palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita. Myymme liikelahjoja ja tekstiilejä painettuna ja ilman!

Yritys ja sen tarina?

Tehtävämme on auttaa yrityksiä löytämään vaivattomasti omaan toimintaan ja arvoihin sopivia tuotteita markkinointiin ja muuhun työhön. Palvelemme henkilökohtaisesti ja sähköisesti. Joustavasti ja asiakkaalle mahdollisimman vaivattomasti, jolloin asiakkaamme pystyy keskittymään omaan ydintoimintaansa. Meillä on asiakkaina kaikenkokoisia yritys-, yhteisö- ja seura-asiakkaita ympäri Suomen.

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Siihen taisi jo Studio Pelisalmi vastata, kun meidät tähän valitsi. Tero puhui iloisuudesta, energisyydestä ja mukavasta yhteistyöstä.

Tulevaisuus?

Toivomme tietysti, että saisimme palvella tässä lähellä kangasalalaisia yrityksiä entistäkin enemmän.


Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Tähän olisi voinut valita, vaikka kuinka monta hyvää kangasalalaista yritystä, mutta ajattelimme, että nyt osuva valinta on Petri Rannikon Rannikon Aarre. Meillä on vuosia kestänyt reilu ja hyvin toimiva yhteistyö. Rannikon Aarteella on sitä paitsi tänä vuonna on 25-vuotisjuhlavuosi!

Katso Topwisen nettisivut tästä

FacebookInstagram