Kesäkuun Kangasalan Yrittäjä 2023

Petri Raitia, PPR-Huolto

Kuka olet?

Olen Petri Raitia ja yritykseni PPR-HUOLTO on pyörähuoltopalveluita tarjoava yritys Tampereen seudulla. Palveluihin kuuluu myös RAITIA.fi-verkkokauppa, jonka kautta myynnissä pyöräilyyn tarvikkeita ja varaosia. 

Kangasalle olen muuttanut reilu 16 vuotta sitten Tampereelta. Perheemme koti ja yrityksen virallinen osoite on Kangasalan Ranta-Koivistossa.  

Yritys ja sen tarina?

Pyörähuolto-ala on tullut tutuksi jo vuodesta 1993, jolloin aloitin työt Urheilu-10 Seppo Hiitelä Oy:ssä. Oman yrityksen PPR-HUOLTO perustin 1999, josta lähtien olen toiminut yksityisyrittäjänä. Sesonkiluonteisen ammatin vuoksi olen opiskellut sähköalan perustutkinnon ja teen pyörähuoltojen lisänä alihankintatöitä purunpoistokoneiden asennus ja huolto töitä Sähkö Ourex Oy:lle

PPR-HUOLTO pyöräpaja on sijainnut reilut 20 vuotta Tampereen Messukylässä ja tänä keväänä yrityksen toiminta muutti Tampereen Kissanmaalle entiseen Kissanmaan Kioskin tiloihin. Yrityksen palveluihin kuuluu polkupyörien kuljetuspalvelut, joten asiakaskuntaa on kotikunnastamme Kangasalta Tampereen toiselle laidalle asti. Reilu vuosi sitten PPR-HUOLLON oheen perustettiin pyöräilytarvikkeisiin keskittynyt verkkokauppa RAITIA.fi, jonka kautta on mahdollista tilata tuotteita ympäri Suomen. Tuotteita on myös helppo noutaa PPR-HUOLLON toimitiloista tai jopa kotiinkuljetuksena kotikuntaan Kangasalle.

Miksi Sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Olemme tehneet Ajarmatic Oy:n kanssa yhteistyötä pitkään ja yrittäjähenkisyys yhdistää meitä monella tapaa. 

Tulevaisuus?

Nousseet kulkemisen energiakustannukset kannustavat polkupyöräilyyn. Sesonkien aikaan pyörähuolloissa on aina paljon ruuhkaa, mutta uskomme vahvasti, että nousussa oleva työsuhdepyöräily lisää ympärivuotista pyöräilyä ja tarvetta pyörähuolloille, sesongin ulkopuolellakin.

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Pekka Simi, Simi Car Oy. Kangasalan ytimessä Tredun kupeessa ahkera autokauppias.


Katso verkkosivut tästä

FacebookInstagram