Helmikuun Kangasalan Yrittäjä 2021

Reetta Vuorio, OAC Finland

Kuka olet?

Reetta Vuorio, OAC Finland Oy


Yritys ja sen tarina

OAC Finland Oy on mieheni Miikan ja minun vuonna 2008 perustama yritys, joka alkoi kiipeilykenkien maahantuonnista ja on paisunut urheiluvälineiden tukkukauppiaaksi ja valmistajaksi. Joskus alkuaikoina linjasimme strategiaan, että suksiin ja vaatteisiin ei sitten sekaannuta – nyt meillä on suksitehdas ja kolme vaatebrändiä! Toimintaamme ohjaavat huippulaadukkaiden ja ekologisten tuotteiden lisäksi perheyrittäjämäiset pehmeät arvot ja kotiseuturakkaus. OAC on kansainvälinen kasvuyritys, jonka juuret ovat tiukasti Kangasalan harjumaastoissa. Olemme löytäneet ihan mahtavaa, taitavaa porukkaa työkavereiksi ja lisää on haussa. Nyt meitä on OAC:ssa kaikkiaan 25.


Miksi sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Oli sydäntä lämmittävää kuulla perustelut. Meitä kiitetään paikallisena työllistäjänä, arvostetaan asennettamme ekologisten ja käytännöllisten retkeilyvarusteiden tuottajana sekä maahantuojana. Lisäksi mainitaan luontoarvojen priorisointi yrittäjyydessä. On nähty hieman pintaa syvemmälle meidän toiminnassa ja arvomaailmassa.


Tulevaisuus

Tulevaisuus näyttää lupaavalta. OAC jatkaa kasvuaan maailmanlaajuisesti erityisesti Skinbased -suksituotteiden osalta, mutta myös kaikilla muilla yrityksen toimialueilla. Yritys tulee pysymään Kangasalla ja käynnistymässä onkin uusien isompien toimitilojen rakennusprojekti.


Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Olisi tosi monta hyvää ehdokasta, mutta päädyimme EHD Finlandiin. EHD:n porukan rento asiantuntemus ja timanttinen asiakaspalvelu on pelastanut meidät monta kertaa kiperästä tilanteesta. EHD on paikallinen täyden palvelun talo, jolla on ajatusta nopeampi toimitus. 


Käväise OAC Finlandin sivuilla tästä