Heinäkuun Kangasalan Yrittäjä 2023

Pekka Simi, SimiCar

Kuka olet?

Olen Pekka Simi ja toimin yrittäjänä SimiCar Oy:ssä. Yritykseni on aina toiminut Kangasalla ja olen ollut tyytyväinen Kangasalla toimimiseen.

Yritys ja sen tarina?

Isäni toimi autoalan yrittäjänä lähes 40 vuotta ja pikkupojasta lähtien ala on kiinnostanut aina. Aloitin toiminimi yrittäjänä vuonna 2013 ja ensimmäiset toimitilat olivat Kangasalan Asemalla. Siitä vaihdettiin isompiin tiloihin Aakkulantielle vanhan Noisetekin tiloihin. Vuonna 2019 oli yhtiömuodon muutos osakeyhtiöksi toiminnan kasvaessa. Samaan aikaan muutimme uusiin tiloihin Kangasalan Kallion alueelle missä toimimme viime vuoden kesään asti. Toiminnan kasvaessa piha tila jäi pieneksi ja löysimme uudet toimitilat Pikkolan alueelta missä on runsaasti tilaa.

Simicarin toiminta koostuu käytettyjen autojen kaupasta ja yrityksellä on myös korjaamotilat missä myytävät autot huolletaan. Lisäksi vuokraamme Paljukärryä ja tavarankuljetuskärryä. Yritys työllistää itseni lisäksi avopuolisoni ja tänä kesänä aloitti tytärpuoleni kesätöissä mistä suuri apu erilaisissa työtehtävissä.

Miksi sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi?

PPR huolto on vuosien ajan ollut asiakkaani ja monta autoa olemme heille jo myyneetkin. Samoin myös meidän perheen polkupyörät huolletaan PPR huollossa joten yhteistyötä on tehty jo pitkään.

Tulevaisuus?

Myymme pääsääntöisesti edullisia ihan perus käyttöautoja ja uskommekin, että kyseisten autojen myynti vain lisääntyy nyky tilanteessa nousseiden kustannusten takia

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Olen valinnut seuraavaksi yrittäjäksi Rengas park Oy:n Jori Pekka Ekholmin. Teemme tiivistä yhteistyötä ja Jori on saanut kasvatettua hienosti yritystään ja on oikein reipas yrittäjä


Ole yhteydessä: 044 2849434 


FacebookInstagram