Toukokuun Kangasalan Yrittäjä 2023

Markus Pyhälä, Ajarmatic

Kuka olet?

Olen Markus Pyhälä ja yritykseni Ajarmatic Oy on rakennuspalvelujen urakoitsija Pirkanmaan alueella. Teemme sekä uudisrakentamista että saneeraus- ja remonttitöitä yksityisille ja yrityksille. Alun perin olen Tampereelta lähtöisin, Kangasalla olemme perheeni kanssa asuneet vajaa 15 vuotta.

Yritys ja sen tarina

Ajarmatic Oy on yrityksenä noin 30-vuotias, alun perin appiukkoni yritys. Ns. sukupolven vaihdos tehtiin noin 10 vuotta sitten ja samalla sähköurakointi vaihtui rakennuspalveluihin. Rakennusalan töitä olen tehnyt koko ikäni ja yrittäjyys on minulle tuttua myös Ruotsin puolelta, jossa asuin kymmenisen vuotta. Työllistän itseni lisäksi yhden työntekijän, ja meillä on vakiintunut yhteistyöverkosto usean pienyrittäjän kanssa, joten olemme voineet hyvin vastata työtarjouksiin.

Miksi sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi

Olemme tehneet Jukan kanssa yhteistyötä erilaisten rakennusurakoiden merkeissä useita vuosia. Olen myös tuntenut Jukan koko ikäni, mökkimme sijaitsee Jukan naapurissa. Ehkä valintaan vaikutti meidän samanlainen työmoraali.

Tulevaisuus

Tällä hetkellä töitä onneksi riittää, vaikkakin taantuma näkyy. Monet urakat on pistetty jäihin, esimerkiksi taloyhtiöt siirtävät suunniteltuja projektejaan. Kustannukset ovat nousseet selkeästi, mikä näkyy mm. materiaalien hinnoissa. Uskon kuitenkin yritykseni tulevaisuuteen, kiitos siitä pitkäaikaisille yhteistyökumppaneille. Ja eihän sitä tiedä, jos oma poikani jossakin kohtaa hyppää seuraavaksi Ajarmaticin puikkoihin..

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi?

Kesäkuun yrittäjäksi olen valinnut Petri Raitian / PPR-huolto.


Yhteystiedot:
Markus Pyhälä, Ajarmatic Oy
puh. 050 434 2121
ajarmatic@gmail.com


FacebookInstagram