Kesäkuun Kangasalan Yrittäjä 2022

Jyrki Jaakkola, Lakitoimisto Laki-Luke

Keitä olette?

Varatuomari Jyrki Jaakkola, Lakitoimisto Laki-Luke – tarjoamme monipuolista, ihmisläheistä lakipalvelua sekä yksityisille että yrityksille. Päätoimistomme on Kangasalla ja toinen toimisto Orivedellä. Sopimuksen mukaan palvelemme tarpeen mukaan myös Urjalassa.

Yritys ja sen tarina?

Lakipalveluja olemme tarjonneet jo vuodesta 1992 alkaen eli kohta 30 vuoden ajan. Idea omasta yrityksestä sai vauhtia muun muassa siitä, että halusin itse päättää, millainen kannettava tietokone on käytössäni ja minkälaisen pöydän takana istun. Ydinajatus on koko ajan ollut olla asiakkaille avuksi erilaisissa lakiasioissa, olla lämminhenkinen, helposti lähestyttävä juristi ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Parturi-kampaamo Cut & Caren Eija Riipi valitsi meidät hyvänä yhteistyökumppanina.

Tulevaisuus?

Olemme tulevaisuudessakin avuksi asiakkaille erilaisissa lakiasioissa. Osana toimintaamme vahvistamme koko ajan osaamistamme, jotta voimme palvella asiakkaita vielä aiempaakin paremmin. Monipuolinen kokemuksemme erilaisista tehtävistä ja yritystoiminnasta sekä laaja-alainen osaaminen ja ymmärrys ovat vahva perustamme. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, sillä ongelmat ovat ratkaisemista varten. Hyvissä ajoin toimien ongelmat voi usein välttää, virheitä voi ennaltaehkäistä ja riskit voi minimoida. Järkevä investointi osaaviin, hyviin lakipalveluihin kannattaa aina.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Lounaskahvila Zerafiinan Kirsi Lankosken. Zerafiina on mukava paikka käydä herkullisella lounaalla. Nyt Zerafiinassa on myös uusi kokouskabinetti. 


Ota yhteyttä hänen verkkosivuilta

FacebookInstagram