Elokuun Kangasalan Yrittäjä 2022

Pia Hokkanen ja Titta Ilomäki, Kukkakauppa Kukkivat

Keitä olette?
Molemmat olemme pitkän linjan floristeja.

Yritys ja sen tarina?
Kukkivat perustettiin 12 vuotta sitten – vuonna 2010 – kun yhteisellä päätöksellä päätimme laittaa kaupan tuttuihin liiketiloihin. Yhteistä historiaa takana jo yli 20 vuotta. Olimme töissä eri liikkeissä, mutta pidimme koko ajan yhteyttä. Ajatus yhteisestä liikkeestä kypsyi vuosien varrella. Monet taisivat lyödä vetoa, kun kaksi vahvaa persoonaa löivät hynttyyn yhteen, että noinkohan on, että homma toimii. TOIMII!

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?
Tämä tuli iloisena yllätyksenä Zerafiinan Kirsiltä. Olemme kauan tätä yhdessä tehneet ja edelleen hyvällä draivilla mennään. Se varmasti näkyy! Kirsin kanssa olemme tehneet yhteistyötä Zerafiinan alusta lähtien. Korona-aikana tuimme ja buustasimme toisiamme – kyllä tästä selvitään.

Tulevaisuus?
Pyrimme edelleen kehittämään itseämme ja henkilökuntaamme, jotta pysymme ajan trendeissä mukana. Nyt ajatukset on jo tiukasti kohti joulua.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan Kuukauden Yrittäjäksi ja miksi?
Keittiömestari Heikki Ahopelto ja Rakovalkeat. Heikki on oikea Feeniks-lintu, muuntautumiskykyinen ja keksii aina uutta. Nyt yhdistää yrityksessään eräoppaan ja keittiömestarin taitojaan.


FacebookInstagram