Huhtikuun Kangasalan Yrittäjä 2022

Tapani Salminen, Newision

Keitä olette?

Newision Oy on kolmen hengen tiimillä toimiva tietokoneiden, oheislaitteiden yms. myyntiin, huoltoon ja asennuksiin erikoistunut yritys Kangasalla. Kiteytettynä IT-palveluita yrityksille ammattitaidolla ja luotettavasti – kaikki yhdeltä luukulta -periaatteella. Kaikissa alaa edes sivuavissa asioissa voi kääntyä meidän puoleen: ellemme itse pysty auttamaan, osaamme ohjata asiakkaamme oikeaan suuntaan.

Yritys ja sen tarina?

Newision Oy on perustettu vuonna 2002. Toukokuussa tulee 20 vuotta täyteen! Alusta lähtien olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia IT-projekteja, joista yhtenä suurimpana esimerkkinä Suoraman koulun kierrätyskoneilla toimiva tietotekniikkaopetuksen Linux-ympäristö. Homma laajeni lopulta kattamaan myös kaikki Oriveden koulut. Olemme vuosien saatossa ratkoneet lukemattomia pieniä ja suuria tietotekniikan ongelmia.

Miksi teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Janne Gåsman valitsi meidät pitkän ja hyvin toimineen yhteistyön perusteella.

Tulevaisuus?

Tulevaisuudessa on tarkoitus panostaa vielä enemmän yrityksille suunnattujen palveluiden kehittämiseen, joissa pääperiaatteena on jokaiselle yritykselle yksilöllisesti räätälöidyn palvelukokonaisuuden tarjoaminen kuukausimaksulla.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Olemme valinneet toukokuun yrittäjäksi Parturi-kampaamo Cut&Caren Eija Riipin. Eija on aina positiivinen ja iloinen. Hän saa jopa tällaisten nörttien kampaukset näyttämään lähes säädyllisiltä.


FacebookInstagram