Lokakuun Kangasalan Yrittäjä 2021

Kikka Leimu ja Ilpo Vainio, Ravintola Paakari

Yrityksenne ja sen tarina?

Ravintola Paakari on perinteikkään vanhan postin tiloissa toimiva yritys, jossa on konditoria-leipomo alakerrassa ja ravintola yläkerrassa. Kahvilassa kaikki valmistetaan paikan päällä lähes päivittäin. Maalaisranskalaistyylisen ravintolan ruoka valmistetaan alusta loppuun paikan päällä raaka-aineita kunnioittaen. Puolivalmisteita emme käytetä.

Tarina on se, että halusimme tasokkaan gastronomiaa ja ruokailuhetkeä kunnioittavan ravintolan, jossa myös tarjoillaan hintalaatu-suhteeltaan hyviä viinejä.

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjiksi?

Ei hajuakaan! Ehkä toimiva ja varma yhteistyö syyskuun yrittäjänä palkitun Ilkon Kukan kanssa. Pieteetillä tehty työ ja luovat ajatukset.

Tulevaisuus?

Pyrimme kehittämään ravintolan ja leipomo-konditorian tuotteita sesongin ja kysynnän tarpeisiin. Olemmehan artesaani leipomo/ravintola aivan kaupungin keskustassa.

Kenet olette valinneet seuraavaksi kuukauden yrittäjäksi?

Hautaustoimisto Murtoniemi. Ari hoitaa todella ammattitaitoisesti ja tunnollisesti asiakkaiden kaikki tarpeet ja toiveet ”yhdeltä istumalta”. Asiakas saa kaikki samalla kertaa sovittua, kohteliaasti  ja rauhallisesti.


Ole yhteydessä täältä