Lokakuun Kangasalan Yrittäjä 2022

Jussi Rossi, Aseman Pyörähuolto

Kuka olet?
Jussi Rossi, 39-vuotias perheenisä, sivutoiminen yrittäjä ja tutkija.

Yritys ja sen tarina?
Perustin toiminimen vuonna 2013 ihan muita töitä varten. Ei kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun tajusin, että yritystä voisi hyödyntää myös polkupyörien korjaukseen. Olin työskennellyt polkupyöräalalla lähes kaikki kesät jo 14-vuotiaasta asti, joten siirtymä oli kivuton. Jälkikäteen on kaduttanut vain se, etten perustanut omaa yritystä aikaisemmin.

Miksi sinut valittiin Kuukauden yrittäjäksi?
Palaavista ja jatkuvasti lisääntyvistä asiakasmääristä päätellen positiivisen asiakaskokemuksen on saanut moni muukin kuin Ahopellon Heikki. Olen aina uskonut siihen, että hyvin hoidettu työ palkitaan. Siitähän tässäkin tunnustuksessa on varmasti kyse. Kun yrittää tehdä hyvää, pakkaa tulla priimaa!

Tulevaisuus?
Oma (pää)työnkuvani muuttui nyt syksyllä radikaalisti, mikä tarkoittaa sitä, että joudun vähentämään yritykseni kautta tehtäviä töitä. Yritystoimintaa ei ole missään nimessä tarkoitus lopettaa, mutta asiakasmääriä on valitettavasti vähennettävä etenkin sesonkiaikoina. Toisin sanoen, jos haluat pyöräsi kevääksi kuntoon, kannattaa se huollattaa jo ennen kevätruuhkia syksyn tai talven aikana.

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan Kuukauden Yrittäjäksi ja miksi?
Arsi Timonen Kangasalan Rengas-AT Oy:stä. Arsilta ja hänen tiimiltään olen saanut aina hyvät renkaat ja huollot autoihini.


Klikkaa sivuille!

FacebookInstagram