Joulukuun Kangasalan Yrittäjä 2021

Tero Hakala, Studio Pelisalmi

Yritys ja sen tarina?

Olen Pelisamella asuva ja työskentelevä yksityisyrittäjä, joka tekee videokuvauksia, valokuvauksia ja nettisivuja. Perustin yrityksen aika tasan kymmenen vuotta sitten, kun jäin pois Nokia Oyj:ltä, jossa työhöni kuuluivat myös kuvaukset ja editointi. Lisäksi olen harrastanut valokuvausta ja videokuvausta koko ikäni. Yritykseni logossa on joutsen, koska joutsenet ovat Pelisalmella melkein aina läsnä. Logon pohjana on vuoden 2011 kevättalvella omassa rannassa otettu valokuva.

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Olen pitkään tehnyt yhteistyötä edellisen kuukauden yrittäjän Hautaustoimisto Murtoniemi Oy:n kanssa. Olen tehnyt heille paljon tuotekuvauksia ja web-sivut, sekä kuvannut hautajais- ja siunaustilaisuuksia. Murtoniemen kanssa asiat sujuvat aina mutkattomasti ja hyvässä hengessä.

Tulevaisuus?

Pyrin tarjoamaan asiakkaille entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa kuva- ja videomateriaalia sekä web-sivustoja. Asiakkaat ovat mielissään, kun saavat kuvat, videot ja nettisivut samasta paikasta. Yritän pysyä ajan tasalla ohjelmistojen ja kaluston suhteen, jotta voin hyödyntää niiden tarjoamia uusia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Tuija Alakalhunmaan Topwise Oy:stä. ”Tuikku” on aina iloinen ja energinen, ja hänen kanssaan on mukava tehdä yhteistyötä.